• 1e training SV Walcheren 1

 • Zaterdag 23 juli is de 1e selectie gestart met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Om 13.00 uur was er eerst een gezamenlijke lunch in de kantine gevolgd door een presentatie van onze trainer Anthony Orprecio. Hierin is uitleg gegeven over afspraken, speelwijze en verwachtingen. 

  Van 1430 - 16.00 uur is er intensief getraind. Na de training is er gezamenlijk nog wat gedronken in de kantine waarna om 17.00 uur we de 1e trainingsdag hebben afgesloten. 

  Op 1 van de foto's de 1e winnaars foto van dit seizoen. Dit is een traditie, de winnaars van de eindpartij gaan samen op de foto terwijl de verliezers moeten opruimen.

   Van de nieuwkomers waren Geralidi Geerman, Dani Helleman, Collin van Herpen, Wesley Groeneveld, Gino Zupelli en Raoul Witkam al van de partij. Ook Daryl Hollander was als assistent-trainer vandaag voor het eerst aanwezig. Daryl is ook trainer van JO19-1 en loopt stage bij de 1e selectie ivm zijn opleiding TC 2. 

  Nieuwkomers Sam van Beerendonck, Joey Geljon, Lyndon Jacobse en Guido Arratoon waren ivm vakantie nog afwezig en sluiten later aan. 

  Dinsdag 26 juli, aanvang 19.15 uur staat de 2e training gepland.