• Anthony Orprecio hoofdtrainer s.v. Walcheren

Het bestuur van s.v. Walcheren kan met trots melden dat Anthony Orprecio met ingang van 1 oktober 2019 voor twee seizoenen de nieuwe hoofdtrainer is van ons eerste elftal. Afgelopen dinsdagavond hebben voorzitter en hoofdtrainer de overeenkomst getekend.

Na het vertrek van John Bentschap Knook moest de vereniging op zoek naar  een opvolger. Anthony heeft met zijn 28 jaar al enkele jaren ervaring als trainer van de JO19-1 en ons tweede elftal binnen onze vereniging. Najim Boughari zal hem blijven ondersteunen als assistent-trainer. Met de aanstelling van Anthony wordt het belang onderstreept van het opleiden en doorstromen van trainers binnen

de vereniging en wordt ons beleid voortgezet.

Vanaf deze plek willen we Anthony en Najim veel succes toe wensen komend seizoen, waarin wij voor het eerst uitkomen in de 2e klasse.

Wij realiseren ons ook dat wij met deze stap de vrijgekomen functie van trainer van ons 2e elftal zo spoedig mogelijk dienen in te vullen.

Bestuur en technische commissie voert daartoe op dit moment diverse gesprekken.