• BEKENDMAKING VOORLOPIGE TEAMINDELING JEUGD

• BEKENDMAKING VOORLOPIGE TEAMINDELING JEUGD SEIZOEN 2021-2022 EN TEVENS EEN BEDANKWOORD VOOR AL ONZE JEUGDTRAINERS/LEIDERS/COORDINATOREN.

Ik wil eerst beginnen om alle trainers/leiders/coördinatoren en de vele vrijwilligers die betrokken zijn bij onze jeugd hartelijk danken voor hun bijzondere bijdrage in dit “knotsgekke” voetbalseizoen. Wij waarderen het enorm dat deze groep vrijwilligers ondanks Corona toch steeds hun vrije tijd hebben opgeofferd om onze jeugd te trainen. Het is van cruciaal belang geweest dat kinderen mochten blijven bewegen en hun sociale contacten konden onderhouden.

Door de kader is dan ook gestart met onderlinge wedstrijden op de zaterdagen.

Ik ben trots op dat deze kadergroep dit heeft vol gehouden. Mijn dank nogmaals.

Omdat op maandag 28 juni de laatste selectietraining is kunnen we starten met het afronden van de teamindelingen. Het samenstellen van alle 25 jeugdteams voor het volgend seizoen is elk jaar weer een hele puzzel. Deze indeling is en wordt in samenwerking met diverse trainers en leiders bepaald.

Daarnaast is de indeling gebaseerd op het jeugdvoetbalbeleidsplan dat SV Walcheren hiervoor hanteert. Het gaat hier om een voorlopige indeling. Dit betekent dat de indeling nog niet definitief is. De definitieve teamselectie wordt in de maand september door de trainers/leiders bekend gemaakt.

De lijst gaan we zorgvuldig proberen samen te stellen, maar toch kunnen er fouten in voorkomen, bijvoorbeeld dat een speler of speelster niet op de lijst voorkomt. Wilt u in dat geval een mail sturen naar jeugdzaken@svwalcheren.nl

Week 29

Bekendmaking voorlopige teamindeling seizoen 2021-2022 via s.v. Walcheren site.

Week 32

Toevoegen ontbrekende namen in team

Indien bezwaren: Tot donderdag 19 augustus is er de mogelijkheid voor ouders om via mail een gesprek aan te vragen met de technische jeugd coördinator en desbetreffende trainers en leiders n.a.v. de teamindeling. In de mail geven ouders het volgende aan: Over wie het gaat (welke speler/ster) en wat de reden is voor het gesprek. Stuur de mail naar jeugdzaken@svwalcheren.nl

Zaterdag 04 september

Bezwaar gesprekken tussen 09.00 -11.00 uur. Aanmelders voor een gesprek krijgen persoonlijk bericht voor een afspraak deze ochtend.

Rest ons nog om iedereen een mooie en sportieve vakantie toe te wensen en zien iedereen graag weer gezond terug bij de trainingen en de wedstrijden van het nieuwe voetbalseizoen.

Met vriendelijke sportgroet,

Noes Patty