• Bouwbedrijf Zeeland Cup (1)

• Afgelopen zaterdag is de Bouwbedrijf Zeeland Cup van start gegaan, een onderling toernooi met JO10, JO11 en JO12 teams. De spelers en speelsters zijn verdeeld over 6 teams en spelen 5 wekenlang elk weekend een wedstrijd tegen een ander team. Na 5 weken weten welk team de Bouwbedrijf Zeeland Cup gewonnen heeft. Na de wedstrijden worden er ook door elke speler/speelster een penalty genomen, wie na 5 wedstrijden de meeste penalty’s gescoord heeft wint de Bouwbedrijf Zeeland Penalty Cup. Genoeg om voor de strijden dus.

Na het bekendmaken van de teams, kennismaken met de teamgenoten en warming-up zijn om 09u30 de wedstrijden begonnen. Al gauw werden de eerste doelpunten gemaakt en ging het er fanatiek aan toe. In de rust even wat energie bijtanken met een banaan en wat water van Jumbo Vader. Daarna er in de 2e helft er weer vol tegenaan om toch nog die gelijkmaker of winnende goal te maken.

Na 2x25 minuten leverde dit de volgende uitslagen en stand op:

Oranje Olifanten             –             Ontembare Leeuwen                    7 – 2

Groene Adelaars             –             Blauwe Haaien                                4 – 3

Woestijnvossen               –             Zwante Panters                              2 - 5

Aantal punten

Doelpunten voor

Doelpunten tegen

1

Oranje Olifanten

7

Zwarte Panters

Groene Adelaars