• Bouwbedrijf Zeeland Cup (2)

• Na een week ijsvrij, zijn afgelopen zaterdag 20 februari de 2e wedstrijden van de Bouwbedrijf Zeeland Cup gespeeld. Om 09u00 stond iedereen weer klaar om met zijn team de strijd aan te gaan tegen 1 van de andere teams. Zeker de teams die hun vorige wedstrijd verloren hadden waren gebrand op revanche. Met een stralende ochtendzon werd om 09u30 afgetrapt.

Tijdens de rust was er door Jumbo Vader weer voor wat te drinken en eten gezorgd, kon de 1e helft geanalyseerd en het strijdplan voor de 2e helft besproken worden. De tussenstanden lagen bij alle wedstrijd nog dicht bij elkaar, elk team had dus nog zicht op de winst.

Toen na 2x25min de scheidsrechters de wedstrijden af floten bleken de Oranje Olifanten en Zwarte Panters hun 2e wedstrijd ook gewonnen te hebben en hebben de Blauwe Haaien hun eerste overwinning binnen. Gezien het aantal doelpunten wat er gescoord is hadden de kinderen er vandaag veel zin in.

Uitslagen van vandaag en de stand na 2 wedstrijden:

Oranje Olifanten             –             Groene Adelaars                            7 – 3

Ontembare leeuwen       –             Zwarte panters                               3 – 8

Woestijnvossen              –             Blauwe Haaien                               3 – 4

Aantal punten

Ontembare Leeuwen

0

15

Met nog 3 wedstrijden te gaan kunnen de Ontembare Leeuwen en Woestijnvossen het toernooi ook nog winnen. Volgend week zaterdag 27 februari staan de volgende wedstrijden op het programma:

Woestijnvossen               –             Oranje Olifanten

Groene Adelaars             –             Ontembare Leeuwen

Zwarte Panters                 –             Blauwe Haaien