• Coördinator van de kantine

• Beste Leden en vrijwilligers van s.v. Walcheren

Ik zal mij even voorstellen:

Ik ben Fred Strobos en ben sedert enige tijd actief als coördinator van de kantine (vanaf maart 2020), officieel vanaf het nieuwe seizoen 2020/2021.

Nou had ik mij het begin iets anders voorgesteld dan dat de situatie nu is, maar ja het is niets anders.

Ik had ook graag de tijd besteed vanaf  eind maart 2020 tot het einde van het seizoen 2019/2020 om een beetje bekend te worden met de werkwijze die gehanteerd werd door de vorige coördinator en te kijken wat de verbeterpunten zouden kunnen zijn en of ik daar iets mee kan of aan zou kunnen doen, maar ook dat viel in het water.

Ook de kennismaking met het kantinepersoneel (heel belangrijk) is daardoor in het water gevallen en dat vind ik erg jammer.

Ik zou daarom graag op zo’n kort mogelijk termijn een gesprek willen hebben met al het kantinepersoneel (één op één) om te kijken of zij er mee door willen gaan het nieuwe seizoen.

Ook als je het wel leuk vind om ook eens mee te draaien ben je van harte welkom want ook ik kan het niet alleen.

Ik zou graag met jou/jullie een afspraak maken om te kijken hoe jij/jullie  erin staat(n) en wat jouw/jullie wensen zijn en of jij/jullie door wilt(en) gaan als vrijwilliger, dit zou ik het liefst nog in de maand Juni/Juli 2020 willen doen i.v.m. de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen.

Normaal gesproken ben ik op ma/wo en vrijdag tussen 14.00 en 16.00 uur in de kantine (dit is geen garantie dat ik aanwezig ben), echter buitenom deze tijden en ’s avonds zou ook kunnen.

Om een dag en tijd af te spreken ben ik te bereiken onder nummer 06-83859321

In afwachting van je reactie

Met vriendelijke groet

Fred Strobos