• Corona regels sport vanaf 15 Januari

• Spelregels voor sport

Iedereen mag binnen en buiten sporten. De volgende regels gelden:

• Op binnensportlocaties is een coronatoegangsbewijs verplicht voor iedereen van 18 jaar en ouder. Er zijn uitzonderingen.
    • Op buitensportlocaties is een coronatoegangsbewijs verplicht bij gebruik van voorzieningen binnen. Bijvoorbeeld in de kleedkamers of toiletten. Er zijn uitzonderingen.
    • Alleen onderlinge wedstrijden en trainingen met teams van de eigen club zijn toegestaan. Topsporters en topsportcompetities zijn uitgezonderd.
    • Bij binnen en buiten sporten is geen publiek aanwezig. Dit geldt voor amateursport. En voor de professionele sport.
    • Sportkantines zijn alleen open voor afhaal.
    • Kleedkamers, toiletten en douches zijn open.
    • Sporten in groepsverband is toegestaan.
    • 1,5 meter afstand houden is niet verplicht bij wedstrijden en trainingen als dat door de aard van de sport niet mogelijk is.
    • Houdt u aan de basisregels om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Regels Sport vanaf 15 Januari