Coronavirus

Nu het aantal besmettingen de afgelopen dagen in Nederland is toegenomen, ontvangen wij en ook de KNVB steeds meer de vraag of dit gevolgen heeft voor onze wedstrijden en/of trainingen.

Zowel de KNVB als onze verenigingen volgen nauwgezet de ontwikkelingen en het advies van het RIVM en de GGD Zeeland. Voor actuele informatie omtrent het coronavirus kunt u ook de navolgende websites raadplegen :

Vooralsnog vragen wij alle leden en betrokkenen de navolgende aanwijzingen in acht te nemen:

• Indien je koorts hebt, hoest, en klachten aan de luchtwegen hebt raadpleeg dan je huisarts alvorens je komt trainen of voetballen. Raadpleeg de website van het RIVM voor de citeria.
    • Ben je recent in een risicogebied geweest dan adviseren wij jou vooralsnog niet te komen trainen of spelen ondanks dat je wellicht geen klachten hebt.
    • Was regelmatig je handen met zeep en water
    • Hoest en nies  in de binnenkant van je elleboog.
    • Gebruik papieren zakdoekjes eenmalig en gooi ze na gebruik direct weg
    • Gebruik tijdens wedstrijden alleen je eigen drinkfles/bidon.
    • Schud elkaar niet de hand, ook niet voorafgaand aan de wedstrijd. Wens elkaar een prettige wedstrijd toe.

Beperking van de besmetting lukt ons alleen als we hier allemaal aan mewerken.