• Daryl Hollander hoofdtrainer S.V. Walcheren 1

 • Het bestuur van S.V. Walcheren is blij om te melden dat Daryl Hollander een contract voor 1,5 seizoen heeft getekend als hoofdtrainer van S.V. Walcheren per 1 januari 2024. S.V. Walcheren heeft het volste vertrouwen in Daryl Hollander als trainer voor de eerste selectie. Daryl is een bekend gezicht binnen S.V. Walcheren en heeft zich ontwikkeld vanuit een functie als jeugdtrainer naar een positie als seniorentrainer. Zo was hij afgelopen jaar assistent-trainer bij Walcheren 1, 2 jaar trainer van de JO19-1, 2 jaar trainer van de JO17-1 en nog een jaar trainer van de JVOZ JO17-1.  Vanuit zijn nieuwe functie heeft hij de ambitie om zich verder te ontwikkelen als hoofdtrainer in het seniorenvoetbal. 

  S.V. Walcheren is een vereniging die deze interne doorontwikkeling van jonge getalenteerde trainers in het verleden heeft ondersteund en hier ook nadrukkelijk op blijft inzetten.

  Daryl zegt hier zelf het volgende over: ‘Ik ben blij dat S.V. Walcheren mij deze kans biedt en zie het als een mooie uitdaging om aan de slag te gaan als hoofdtrainer. Wij hebben een goede groep met een mix van ervaring en getalenteerde jongens. S.V. Walcheren is een mooie vereniging waar ik al vanaf mijn vierde jaar rond loop. Het is een echte familievereniging.’ 

  Daryl Hollander zal de rest van dit huidige seizoen geassisteerd gaan worden door Julian Floresse. Julian is voor S.V. Walcheren en voor Daryl geen onbekende. Zo is hij assistent-trainer geweest van S.V. Walcheren JO19-1, trainer van de JO15-1 en nog andere jeugdteams. 

  Wij wensen Daryl  en Julian veel succes in hun nieuwe functie met als doel de verdere doorontwikkeling van de eerste selectie met veel jeugdig potentieel. 

  Bestuur S.V. Walcheren