• De Amateur Gids 2e klasse E 2019 - 2020

Beste clubs uit de 2e klasse E,

Het voetbalseizoen is inmiddels al een flink aantal speelronden aan de gang. De Amateur Gids ligt helaas nog niet in de kantines en dat heeft verschillende redenen. Het afgelopen jaar zijn wij druk bezig geweest met het ontwikkelen van een Amateur Gids in de regio Zuid. Dit omdat wij geloven in de kracht van het amateurvoetbal en graag iets met deze gedeelde passie wilde doen.

Dankzij de medewerking van de clubs kunnen wij vermelden dat de gids inmiddels is gerealiseerd. Door verschillende omstandigheden heeft het produceren van de gids meer tijd in beslag genomen dan op voorhand werd verwacht. Om geen verdere tijd te verliezen is besloten om De Amateur Gids naar alle verenigingen in de 2e klasse E te versturen, de verwachting is dat de gidsen komende zaterdag (30 november) bij jullie worden afgeleverd.

Hierbij sturen wij alvast de online versie van de gids: