• DRINGENDE OPROEP GRENSRECHTER Walcheren 1

Zoals de meesten van jullie waarschijnlijk wel weten, zijn we er nog steeds niet in geslaagd om een vaste grensrechter te vinden voor ons 1e elftal.

Tot nu toe hebben we met hang-en-vliegwerk een aantal heren bereid gevonden om afgelopen wedstrijden te vlaggen.
    Een aantal heren heeft aangegeven best weleens te willen vlaggen, maar niet elke week. Mocht je ook denken: 'nou, dan wil ik best wel eens met die stok zwaaien', aarzel dan niet en meld je aan bij Marco Schroevers (marcosc@live.nl
    ).

Hoe meer aanmeldingen, hoe minder vaak je hoeft.

Onze voorkeur gaat natuurlijk uit naar iemand die deze taak in zijn geheel op zich zou willen nemen, maar in de tussentijd zullen we moeten roeien met de fantastische riemen die wij als vereniging rijk zijn.

Bestuur s.v. Walcheren