• Dringende oproep! Keuken en barpersoneel gezocht!

• Beste ouders, beste leden,

Vanwege een tekort aan vrijwilligers zijn wij genoodzaakt om zaterdag de keuken opnieuw GESLOTEN te houden.

De bar kan op de zaterdag (vooralsnog) wel open blijven.

De kantinecommissie van s.v. Walcheren is daarom per direct op zoek naar vrijwilligers die op zaterdag bar/en of keukendiensten willen draaien. Vooral op de drukke zaterdagmiddag is er op dit moment een tekort aan mensen voor in de keuken. Vind jij het leuk om op zaterdag een paar uurtjes te helpen achter de bar of in de keuken, dan zijn wij op zoek naar jou!

Ook is onze kantinecommissie op zoek naar versterking. Als lid van de kantinecommissie ben je samen met een team enthousiaste dames o.a. verantwoordelijk voor de inkoop, de planning en het openen en sluiten van kantine. In overleg behoort ook een vrijwilligersvergoeding tot de mogelijkheden.

Heb je interesse en wil je je aanmelden of heb je over bovenstaande een vraag? Doe dan een belletje of een stuur een bericht naar Martha Stolk van de kantinecommissie via 06-46062621 of stolk69@zeelandnet.nl.

Bestuur s.v. Walcheren

Met vriendelijke groet,