• Edwin de Buck nieuwe Hoofd Jeugdopleiding Onderbouw

 • Het bestuur van S.V. Walcheren is blij om te melden dat Edwin de Buck met ingang van 1 juni start bij S.V. Walcheren als Hoofd Jeugdopleiding Onderbouw. Edwin gaat aan de slag met de leeftijdscategorieĆ«n onder 7 tot en met de onder 12. De focus zal liggen op de opleiding en ontwikkeling van trainers en de kwaliteit van trainen en de opleiding van onze spelers. Ook zal hij deelnemen binnen de bestaande jeugdcommissie. 

  Achtergrond;

  Zelf ben ik begonnen met voetballen bij S.V. Walcheren en tot dat ik door een blessure moest stoppen ben ik in 1989 begonnen als trainer bij Walcheren.  Dit tot 2011 gedaan en daarna 2 jaar Zeeland Sport 1 als assistent trainer. Dit in combi met de KNVB waar ik in 1996 ben begonnen. 

  Na de 2 jaar Zeeland Sport ben ik me volledig gaan richten op de KNVB waar ik Talent Coach ben geweest tot mei 2016.  Vanaf juli 2016 tot aan mei 2023 actief geweest bij Zeelandia Middelburg, waarvan de laatste 4 seizoenen als Hoofd opleiding bovenbouw waarvoor ik ook mijn HO diploma C behaald heb. 

  Samen met Anthony Orprecio gaan we kijken hoe wij het niveau van trainers en spelers omhoog kunnen gaan halen. Dit door de trainers een goede begeleiding te bieden. Dit gaan wij samen met de leden van de jeugdcommissie op een zo goed mogelijke manier invullen. Zelf zal ik dit gaan doen in combinatie met een functie als Project Medewerker Voetbalontwikkeling bij de KNVB en vanuit deze functie kan  ik weer kennis meenemen naar S.V. Walcheren. 

  In ieder geval kom ik terug bij de vereniging waar het voor mij allemaal begonnen is als speler en trainer. 

  Bestuur S.V. Walcheren