• Familiedag zondag 26 juni

• Familiedag zondag 26 juni,

Beste leden, vrijwilligers, ouders/verzorgers,

Na 2 jaar afwezigheid is het dan eindelijk zo ver: zondag 26 juni familiedag bij S.V. Walcheren. Een dag met activiteiten voor jong en oud! Eerder hadden wij gecommuniceerd dat de familiedag op zaterdag zou plaatsvinden, maar in verband met een grote rommelmarkt bij de korfbal wordt het de zondag.

In de ochtend zijn er meerdere activiteiten voor de jeugd. Zo spelen de jeugdteams tegen de ouders/verzorgers/broers/zussen, zijn er springkussens en nog veel meer!

Begin van de middag zal er voor volwassenen (16+) een toernooi worden georganiseerd op zowel recreatief als prestatief niveau. Dit zal plaatsvinden vanaf 12 uur in de middag. Een team aanmelden hiervoor kan via de volgende link: https://forms.gle/xsH59QDL7CvqCRPN9
    Aanmelden kan uiterlijk tot en met 5 juni! Daarna wordt je via de mail op de hoogte gehouden!
    Wij vragen jullie om een goede inschatting te maken van het niveau van het team, zodat het voor iedereen leuk en sportief blijft. Dus bijvoorbeeld niet met 7 spelers uit een eerste elftal in de recreatieve poule.

Uiteraard is de hele dag de kantine geopend voor een hapje en een drankje. Op het terras wordt de bakplaat aangezet voor een broodje shoarma en hamburger. Ook is er halverwege de middag livemuziek, met voor iedereen wat wils!

Mocht je deze dag willen helpen met bijvoorbeeld een bar/keuken dienst of achter de bakplaat, dan horen wij dat uiteraard graag. Hiervoor kan je een berichtje sturen naar Marlissa Zuidgeest via 06-55875750 of via marlissabestuur@svwalcheren.nl

Bestuur S.V. Walcheren