• Feyenoord komt naar s.v. Walcheren

 • In de eerste week van de zomervakantie, dinsdag 18 en woensdag 19 juli 2023, komt Feyenoord naar s.v. Walcheren voor een 2-daags Soccer Camp dagelijks van 9.00 tot 15.00 uur. Wil jouw kind zich uitleven tijdens een actief voetbalkamp? Dan is dit de perfecte gelegenheid! Het Feyenoord Soccer Camps is gericht op het plezier hebben en nieuwe vrienden maken tijdens de schoolvakantie. Terwijl ze tegelijkertijd hun voetbalvaardigheden ontwikkelen. Je kan je hier aanmelden. 

  Over de Feyenoord Soccer Camps

  Een team van enthousiaste en ervaren trainers zorgt ervoor dat je kind op een veilige en verantwoorde manier kan leren en groeien als voetballer. Bovendien bieden we een gevarieerd programma met zowel trainingen als ook spelletjes en andere leuke activiteiten. Voor elk kind wordt het een onvergetelijk Feyenoord Soccer Camp! 

  De kampen zijn geschikt voor jongens en meisjes in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar en iedereen kan meedoen ongeacht of je (al) op voetbal zit. De trainers zorgen ervoor dat iedereen in een leuke groep zit en nieuwe voetbal skills leren. Ook rondom het veldprogramma zijn er gezellige activiteiten en unieke Feyenoord belevingen. 

  Wat kunnen deelnemers aan het Feyenoord Soccer Camp verwachten?

  – Een gaaf Feyenoord Soccer Schools tenue (shirt, broek en sokken)

  – Dagelijkse lunch, tussendoortjes en drinken

  – Professionele en enthousiaste begeleiding 

  – Een voetbalkamp om nooit te vergeten! 

  Deelname aan het 2-daagse Soccer Camp bedraagt € 179,- Ga snel naar www.feyenoord.nl/soccerschools voor meer informatie of om je zoon/dochter in te schrijven.