• Gedeeltelijke lockdown

• Zoals jullie ongetwijfeld al hebben vernomen heeft het Kabinet deze avond nieuwe maatregelen genomen ter bestrijding van het coronavirus. Deze maatregelen gaan woensdagavond 14 oktober om 22.00 uur in. Specifiek voor onze vereniging betekent dat naast ons bestaande protocol de navolgende zaken :

Trainen voor jeugd tot en met 17 jaar (JO17) blijft onveranderd. Het spelen van wedstrijden in competitieverband is niet meer toegestaan. Onderlinge wedstrijdjes binnen de vereniging is wel toegestaan.

• Sporten vanaf 18 jaar (JO19) is voorlopig niet meer toegestaan.
    • Kleedkamer en douches zijn afgesloten
    • Publiek is nog immer niet toegestaan bij trainingen en onderlinge wedstrijdjes
    • Kantine blijft gesloten
    • Teams die op zaterdagen willen trainen of onderling wedstrijdje willen spelen moeten dit aangeven bij Huib Meerman. Het complex zal echter beperkt open worden gesteld op zaterdagen van 09.00-12.00 uur.
    • Bijeenkomsten kunnen niet worden gehouden. Overleg in groepjes van maximaal 4 personen op 1,5 mtr afstand is toegestaan na overleg met Bestuur.
    • De ledenvergadering op maandag 2 november is tot nader order uitgesteld.

Bovengenoemde maatregelen zullen in ieder geval van kracht zijn tot dinsdag 10 november. Bij wijzigingen zullen wij u direct weer informeren. Laten we hopen, dat de bestrijding van het virus op deze wijze snel onder controle zal zijn, zodat we elkaar weer langs de lijn of in het clubhuis kunnen ontmoeten.

Bestuur s.v. Walcheren