• Hervattingen trainingen jeugd

 • Afgelopen dinsdag heeft het kabinet aangegeven, dat kinderen tot en met 12 jaar vanaf 28 april weer buiten in teamverband mogen trainen. Dit geldt tevens voor de jeugd tussen 12 en 18 jaar. Voor deze laatste groep is wel de 1,5 mrt afstand van toepassing!

   Als bestuur hebben wij nu het besluit genomen om de trainingen voor de categorie JO7 tot en met JO12 weer te laten aanvangen op de bekende trainingsdagen en -tijden. Dit zal wel anders dan anders zijn :

  -        De trainer(s) van het betreffende team dienen bereid te zijn om de training te verzorgen

  -        Aanvang eerste trainingsavond woensdag 29 april a.s.

  -        De trainers zullen de spelers op het parkeerterrein opwachten

  -        5 minuten voor aanvang van de training zullen de teams naar het trainingsveld gaan. Indien een speler te laat is, is het niet meer mogelijk om aan de training deel te nemen

  -        Ouders dienen hun kind af te zetten op het parkeerterrein en in hun auto te blijven

  -        Het is niet toegestaan aan ouders/begeleiders om het sportpark te betreden.

  -        Na afloop van de training zullen de teams zich weer op de p-plaats verzamelen, alwaar u uw kind weer kunt ophalen

  -        Voor allen, ouder dan 12 jaar gelden de algemeen ingestelde landelijke maatregelen ter bestrijding van het coronavirus.

   Alleen samen kunnen we weer beginnen met het trainen. Wij hopen dan ook op ieders samenwerking en verantwoordelijkheid. Voor de jeugd tussen 12 en 18 jaar, liggen de mogelijkheden tot het trainen gecompliceerder gezien de verplichte onderlinge afstand van 1,5 meter. Wij hopen ook voor deze categorie binnenkort een oplossing te hebben.

   https://nocnsf.nl/sportprotocol

   Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de trainer van het team van uw zoon of dochter.

   Bestuur s.v. Walcheren