• Automotions

Automotions is sedert 2016 de hoofdsponsor van s.v. Walcheren.

Per seizoen zal automotions een vaste financiële bijdrage betalen, die door bonussen nog aanzienlijk kan oplopen. Voor iedere auto die door leden van onze vereniging bij een van de dealers wordt aangeschaft ontvangt s.v. Walcheren een bonus.

De automotions Groep is een toonaangevende mobiliteitsgroep met 15 locaties, waaronder Goes, Vlissingen, Terneuzen en 400 medewerkers in de regio Zuidwest Nederland. Dankzij deze bundeling van krachten, ervaring en kennis, zijn zij in staat om hun klanten mobiliteitsoplossingen te bieden. De focus van automotions is kwaliteit, betrouwbaarheid en excellente service.

De bedrijven van automotions zijn de officiële dealer van vijf toonaangevende merken Opel, Mercedes-Benz, Peugeot, Volvo, Smart en erkend reparateur van Saab en Chevrolet.

Naast dealerbedrijven maken ook autoschadeherstelbedrijven, een autoverhuurbedrijf en een eigen leasemaatschappij deel uit van automotions. Dankzij deze veelzijdigheid, de bundeling van ervaring en kennis en de geografische spreiding, kunnen zij hun klanten een zeer uitgebreid pakket van mobiliteitsdiensten bieden.