• Jeugdtrainers geslaagd

 • Negen Jeugdtrainers s.v. Walcheren geslaagd voor de juniorentrainer cursus. 

  s.v. Walcheren heeft er sinds deze week negen gediplomeerde jeugdtrainers bij. Danny Cevaal, Derek de Witte, Gilbert Izeboud, Hans van Belzen, Jan-Machiel van Wezel, Remco Appel, Roelof Siereveld, Tim Weijers en Wichert Sierts zijn geslaagd voor de opleiding KNVB juniorentrainer. 

  De vereniging is hier trots op!

  “Dit is een goede ontwikkeling voor de club en we willen ze van harte feliciteren”, aldus jeugdcoördinator Noes Patty. Goed opgeleide trainers zijn belangrijk voor de ontwikkeling en het spelplezier van onze jeugdspelers. 

  Na acht bijeenkomsten, theorielessen, praktijkopdrachten en proeven van bekwaamheid mogen onze jeugdtrainers zich vanaf nu officieel gediplomeerde juniorentrainer noemen. Alle trainers slaagden dan ook met vlag en wimpel voor de KNVB cursus. 

  De trainers leerden in een leuke, enthousiaste groep van zo’n tien cursisten alle ins en outs van het trainerschap voor de jeugd van O13 tot en met O19 onder leiding van docent Adil Fertoute van de KNVB academie.

  Aan bod kwamen onder meer de verschillende beginsituaties per leeftijdscategorie, het lezen van wedstrijden, het bedenken van trainingsdoelstellingen, geven van trainingen en het coachen op specifieke voetbalhandelingen. 

  Wil jij ook je trainersdiploma halen?

  Pupillentrainer of juniorentrainer of zelfs UEFA-C of UEFA-C Youth? Dat kan!

  s.v. Walcheren stimuleert en ondersteunt alle jeugdtrainers om hun diploma te halen. Dat is onderdeel van het nieuwe Jeugdbeleidsplan waar s.v. Walcheren sinds dit seizoen mee werkt. Heb je hier interesse in, neem dan contact op met Noes Patty via jeugdzaken@s.v.walcheren.nl 

  Noes Patty Jeugdcoördinator s.v. Walcheren
  Bestuur s.v. Walcheren