• keeperstraining

  Beste ouders, keepers en keepsters van s.v.Walcheren,

  Vanaf 1 januari 2020 gaan s.v.Walcheren en KeepersAcademieZeeland samenwerken.

  Wat houdt deze samenwerking precies in?

  s.v.Walcheren geeft alle keepers en keepsters in de leeftijd van 7 t/m 18 jaar de mogelijkheid bij KeepersAcademieZeeland te gaan trainen.

  Deze professionele keeperstrainingen zijn o.l.v. Bart van Wuyckhuyse (o.a. Keeperstrainer Ajax camps en clinic's USA) en zijn trainers.

  De kern van KeepersAcademieZeeland bestaat uit een lessen cyclus van 12 trainingen die 90 minuten per les duurt.

  In het voorjaar van januari t/m mei en in het najaar van september t/m december.
  De trainingen zijn in kleine groepen van 6 keepers met een maximum van 8 keepers per keepertrainer.

  Tijdens de opleiding staat de techniek centraal:

  ´zonder techniek geen tactiek!'

  Naast de techniek komen natuurlijk ook alle andere aspecten van het keepersvak aan bod, zoals positionele, tactische, fysieke en mentale aspecten. Daarnaast staan concentratievermogen en discipline hoog in het vaandel. Echter is heel veel plezier in de trainingen het allerbelangrijkste!

  Wat maakt het trainen bij KeepersAcademieZeeland nog meer zo bijzonder. Keepers kunnen alles bespreken met hun trainers. Zo zal er in de groep gesproken worden over situaties waar de keepers tegenaan lopen tijdens de wedstrijd! Dit element zal dan nog eens extra getraind worden!

  Tijdstip en dag van de training: vrijdagavonden van 19:00 - 20:30

  Locatie: v.v.ZeelandiaMiddelburg te Middelburg

  KeepersAcademieZeeland streeft naar professionaliteit en uniformiteit tijdens de trainingen. Door dit te verwezenlijken is het verplicht eenmalig een kledingpakket aan te schaffen van het merk Erima.

  Dit kledingpakket kost eenmalig €100,-.
  - Keeperssweater
  - Keepersbroek
  - Voetbalsokken
  - Keepershandschoenen

  Dit is een verplichte eenmalige eigen bijdrage. Voor dit bedrag bent u verzekerd voor 12 professionele trainingen en een goed kledingpakket met handschoenen.

  De trainingskosten van €150,- per keeper wordt betaald door s.v.Walcheren.

  In het nieuwe seizoen 2020-2021 is het voor de leden niet verplicht een kledingpakket aan te schaffen en kunnen ze dus ''gratis'' deelnemen aan de keeperstrainingen.

  s.v.Walcheren wilt elke keeper en keepster naar een hoger niveau tillen en verplichten de keeper minimaal 75% van de training aanwezig te zijn (9 van de 12 trainingen). Als dit niet het geval is zullen de trainingskosten in rekening gebracht worden bij de ouders van de keeper.

  Deze regel heeft natuurlijk een uitzondering als er ernstige persoonlijke omstandigheden zijn. s.v.Walcheren en KeepersAcademieZeeland zullen dan overleggen wat te doen.

  Graag nodigen wij alle keepers, keepsters en ouders uit op vrijdagavond 20 december om 19:00 uur in de kantine van s.v.Walcheren.

  Opgave voor deze avond graag voor 13 december bij Rob Verdam secretaris@svwalcheren.nl


  Tijdens deze avond willen wij persoonlijk met jullie allemaal in contact komen en alle informatie nog eens aan jullie vertellen en vragen beantwoorden.

  Na de informatie zullen wij voor alle aanwezig keepers en keepsters een demotraining geven en is er natuurlijk gelijk de mogelijkheid om in te schrijven voor de voorjaarsopleiding 2020! Wil je er nog wat langer over nadenken, geef je dan voor 1 januari 2020 op bij onze secretaries Rob Verdam secretaris@svwalcheren.nl

   

  Wij hopen jullie allemaal te zien op vrijdagavond 20 december om 19:00 uur.

  Heeft u nu al vragen stel ze dan gerust.

  Met sportieve groet,

  Bart van Wuyckhuyse

  info@keepersacademiezeeland.nl

  06-15587669

  www.keepersacademiezeeland.nl