• Lego Masters bouw-event

  • Woensdag 1 februari vond het eerste S.V. Walcheren Lego Masters bouw-event plaats. Ruim 30 enthousiaste bouwers gingen aan de slag om hun mooiste creaties te laten zien en zo een gooi te doen naar de felbegeerde S.V. Walcheren Lego Masters wisselbeker! Naast deze beker waren er ook nog vele andere Lego-prijzen te winnen.    

    De deelnemers werden ingedeeld in twee categorieĆ«n, namelijk kinderen van 7 t/m 10 jaar oud en kinderen van 11 t/m 13 jaar oud. Presentatoren Rob Verdam en Rachel Richard hebben met hun enthousiasme de groep professioneel begeleid en daarnaast was er een vakkundige jury die de deelnemers van tips voorzag en af en toe een beetje hielp als het nodig was!   

    Nadat de nodige versnaperingen, gesponsord door Jumbo Papegaaienburg, genuttigd waren, werd na de pauze, de druk wat hoger om de felbegeerde wisselbeker te winnen!   

    Uiteindelijk won in de jongste categorie Dylan Haverkamp en in de oudste categorie Danley van de Velde. De eerste S.V. Walcheren Lego Master werd dan ook uiteindelijk Danley van de Velde omdat hij van zowel de jury als zijn medebouwers de meeste punten kreeg! We hebben nu al zin in de volgende editie!