• Mick Vujovic aangesteld als interim-trainer Walcheren 1

Het bestuur heeft gisteren per direct afscheid genomen van hoofdtrainer Kevin Hollander en assistent Renaldo Jacobs. Mick Vujovic is inmiddels aangesteld als interim-trainer. Hij zal vanaf komende donderdag de taken overnemen en de resterende vijf competitiewedstrijden  en de nacompetitie ons eerste elftal gaan leiden. Mick is op dit moment jeugdtrainer bij onze vereniging, maar was eerder hoofdtrainer bij Zeeland Sport, Noormannen, Serooskerke en Luctor’88. Komend seizoen zal hij de hoofdtrainer van Nieuwdorp zijn.

Wij wensen Mick, zijn team en de spelers veel succes toe, te beginnen met de belangrijke thuiswedstrijd van aankomende zaterdag tegen Zaamslag.

Wij willen Kevin en Renaldo bedanken voor hun inzet afgelopen jaren en wensen hun veel succes bij VC Vlissingen

Bestuur s.v. Walcheren