• Nieuwe jeugdcoördinator s.v. Walcheren

• Zoals velen wellicht al hebben vernomen zal Noes Patty met ingang van het komende seizoen de functie van Technisch Coördinator Jeugdzaken gaan vervullen. Dit behelst alle activiteiten voor zowel de prestatieve- als recreatieve jeugdteams van JO19 t/m JO10.

Samen met het bestuur, de jeugdtrainers/leiders en trainers selectie-elftallen senioren zal Noes het nieuwe jeugdplan gaan opstellen, implementeren en bewaken.

Noes is zeker geen onbekende voor onze vereniging. In het verleden is al trainer geweest van diverse jeugd-, dames- en senioren elftallen bij onze vereniging.

Zoals hij zichzelf omschrijft :

Collega’s zeggen dat ik een gedreven persoon ben die gericht is op het proces en op het resultaat. Ik werk graag samen met Jeugdtrainers/Leiders  en jeugdspelers naar een bepaald doel toe en heb plezier in het regelen, plannen, organiseren en coördineren van de werkzaamheden. Door rekening te houden met de kennis en vaardigheden van Jeugdtrainers/Leiders en jeugdspelers probeer ik te zorgen voor een effectieve en efficiënte manier van werken. Als persoon ben ik open en eerlijk, vrolijk, ambitieus, gedreven en benader anderen met een positieve instelling. Ik ben kritisch op mijn eigen prestaties, zowel op rendement als kwaliteit. Ik kan goed met veranderingen omgaan, heb een brede belangstelling en ben flexibel.

Met zijn vele jaren ervaring in het amateurvoetbal, opgedaan in zowel trainers- als bestuursfuncties (Jong Ambon, s.v. Walcheren en VC Vlissingen) is Noes niet alleen op voetbaltechnisch vlak een aanwinst voor onze vereniging, maar zeker ook als persoon. In het dagelijkse leven is Noes docent economie op het Ostrea Lyceum in Goes. Wij wensen Noes veel succes toe in zijn nieuwe rol

Bestuur s.v. Walcheren