• Oproep: s.v. Walcheren is op zoek naar een kantine coördinator

• Vanwege het stoppen van een aantal dames van de kantinecommissie is het bestuur van s.v. Walcheren per direct op zoek naar een vaste kantinecoördinator. Als kantine coördinator ben je verantwoordelijk voor het laten functioneren van de kantine. Dit doe je samen met een team van enthousiaste bar en keuken vrijwilligers. Hier staat een vrijwilligersvergoeding tegenover.

Werkzaamheden bestaan o.a. uit:

• Leiding geven aan de kantine vrijwilligers

• Planning bar en keuken vrijwilligers

• Contact houden met leveranciers

• Openen en sluiten van de kantine

• Zorgen voor een representatieve uitstraling van de kantine en terras

• Bijdragen aan een goed verloop van diverse activiteiten in de kantine.

• Voorraadbeheer

Kortom, het beheren van de kantine samen met het bestuur als eindverantwoordelijke.

Heb je interesse, een vraag of wil je je aanmelden hiervoor? Doe dan een belletje of stuur een bericht naar Marlissa Zuidgeest via marlissabestuur@svwalcheren.nl of via 06-55875750. Geen interesse in kantinebeheerder, maar wel in één van de losse werkzaamheden? Dit horen wij uiteraard ook graag.

Bestuur s.v. Walcheren