• Oranjefestival, Open trainingsmiddag !

 • s.v. Walcheren organiseert het Oranjefestival, een open trainingsmiddag voor de jeugd!

  Ieder seizoen vinden veel jonge meiden en jongens hun weg naar de lokale voetbalvereniging. Om geïnteresseerde jongens en meiden de kans te geven onze vereniging te leren kennen en te ontdekken of voetbal een leuke sport voor hen is, organiseert s.v. Walcheren op 16 juni 14.00-16.30 een gratis open trainingsmiddag voor de jeugd in de leeftijd van 4 tot 14 jaar op Sportpark Bonedijke. Tijdens deze middag krijgen kinderen de kans om kennis te maken met de sport voetbal door middel van verschillende oefenvormen onder leiding van trainers en spelers van s.v. Walcheren 

  Oranjefestival

  s.v. Walcheren werkt in de organisatie van dit gratis Oranjefestival samen met de KNVB, de Nederlandse voetbalbond. Om de verenigingen, rondom het komende EURO2020, te ondersteunen bij het werven van nieuwe leden bij de jongste jeugd, heeft de KNVB een speciale activiteit uitgewerkt voor de verenigingen.

  Voetballen als Oranje!

  De spelers van Oranje en speelsters van de OranjeLeeuwinnen ondersteunen deze festivals, ook zij zijn namelijk ooit begonnen als jong meisje of jongen bij één van de lokale amateurverenigingen. Zij erkennen het belang van veel sporten en bewegen op jonge leeftijd en stimuleren dat veel jonge kinderen gaan voetballen bij een vereniging. Hun voetbaldroom is immers ook ooit op deze manier gestart!

  Aanmelden

  Aanmelden voor de activiteit is heel makkelijk, dit kan via: https://www.knvb.nl/oranjefestival/walcheren/1044. Daar vind je dan de mogelijkheid om je in te schrijven. Vanuit s.v. Walcheren volgt dan een bevestiging en daarna meer informatie over het Oranjefestival. Wil je meedoen zonder aan te melden? Dan kun je die middag ook gewoon langskomen.

  Meer informatie of vragen

  Mocht je meer informatie of vragen hebben kan je altijd met s.v. Walcheren contact opnemen. Dit kan via Pepijn Geldof, secretaris@svwalcheren.nl.