• Bestuur SV Walcheren (afdeling biljart)

  Leden, oud leden, Donateurs en belangstellenden

  Datum: 10-06-2024

  Beste belangstellenden,

  Langst deze weg wil ik een ieder met veel pijn in ons hart langst deze weg informeren dat de biljartafdeling van de S.V. Walcheren per 01-07-2024 na 50 jaar ophoud te bestaan.

  Deze emotionele beslissing is genomen op de ledenvergadering van 28-05-2025 met als één van de reden dat met 5 overgebleven leden in 2024-2025 de afdeling biljart de begroting niet sluitend kan krijgen en er geen fatsoenlijke clubcompetitie meer gespeeld kan worden. Deze ingrijpende beslissing heeft bij vooral de oudere leden veel pijn gedaan, echter wij hopen als bestuur dat veel leden een ander onderkomen kunnen vinden om hun geliefde hobby uit te kunnen blijven beoefenen.

  Ik wil namens het bestuur een ieder bedanken die tot het einde alles hebben geprobeerd om de afdeling biljart in stand te houden.

  Ik wil namens het bestuur van de afdeling biljart en de sv. Walcheren alle belangstellende uitnodigen op de afscheidsreceptie  donderdag 13-06-2024 van 19.00 tot 21.00 uur om onder een hapje en drankje op gepaste manier afscheid te nemen van elkaar.

  Wij hopen u als bestuur van de afdeling biljart uw langst deze weg uw voldoende op de hoogte gebracht te hebben

  Hoogachtend

  Fred Strobos

  Voorzitter SV Walcheren (afdeling biljart)