• s.v. Walcheren heeft technische staf voor seizoen 2021/2022 rond

• 7 januari 2021

s.v. Walcheren heeft technische staf voor seizoen 2021/2022 rond

Ondanks dat er in de huidige Covid-19 periode niet wordt gevoetbald, wordt er achter de schermen al hard gewerkt aan de voorbereidingen met het oog op het nieuwe seizoen 2021 / 2022.

Nadat afgelopen maand overeenstemming is bereikt met de hoofdtrainer Anthony Orprecio en de trainer van ons 2e elftal Michael Richard, zijn wij ook verheugd met de aanstelling van een nieuwe Technisch Coördinator Senioren voor komend seizoen. Mick Vujovic zal deze rol gaan vervullen. Mick, een goede bekende binnen onze vereniging, was afgelopen twee seizoenen hoofdtrainer bij Nieuwdorp.

Het contract van zowel Anthony Orprecio als Michael Richard, is met 2 seizoenen verlengd. Op dit moment worden nog gesprekken gevoerd met de overige leden van de technische staf van Walcheren 1. Dit geldt ook voor de invulling van de rol voor keeperstrainer. Walcheren 1 komt op dit moment uit in de 2e klasse zaterdag en Walcheren 2 in de 1e klasse zaterdag.

Ook voor wat betreft de jeugd kunnen wij mededelen, dat Daryl Hollander met ingang van de komend seizoen trainer zal zijn van onze JO19-1, uitkomende in de hoofdklasse en dat ook Noes Patty Technisch Coördinator Jeugd zal blijven.

Het Bestuur is zeer verheugd en trots met deze invulling en is ervan overtuigd dat dit weer een goede voortzetting is in de ingezette koers tot verbetering van onze vereniging en geheel past in onze missie en visie, met als sportieve doelstelling minimaal een stabiele 2e klasser te zijn met Walcheren 1.

Bestuur s.v. Walcheren