• Spaaractie bij de Jumbo

• Beste Leden,

Er is een spaaractie bij de Jumbo voor verenigingen, er is 9000 euro te verdelen door de Jumbo's in Vlissingen, onder alle deelnemende verenigingen en scholen. Hoe meer punten wij bij elkaar sparen, hoe meer wij kunnen uitkiezen aan materiaal. Deze 9000 euro wordt geschonken door Jumbo in de vorm van materiaal, ballen, pionnen, netten voor het doel, dit alles naar keuze.

Hoe werkt het?

- De punten kunnen worden ingeleverd in de 'dropbox' bij de Jumbo.

- Ze kunnen worden ingeleverd online, en toegewezen worden aan Walcheren. (www.jumbosparenmetelkaar.nl)

- Of via onze actie: Lever je punten in bij je trainer en win met je team gratis friet met een snack. Uiteraard als de kantine weer open mag.

De actie loopt tot 17 november en de punten moeten uiterlijk 21 november ingeleverd worden!

Hou ook de facebook pagina van s.v. Walcheren in de gaten!

Groetjes Marlissa en Esther