• Sponsoring / Jonge ondernemers

  Deze jonge ondernemers willen zich graag voorstellen : 

  Il-Capitano (www.il-capitano.nl)

  Il Capitano is een merk dat staat voor uitstraling, klasse en sportiviteit sinds december 2020. Daarom ook de naam Il Capitano, dit betekent ‘De leider’ of ‘De aanvoerder’ in het Italiaans. Dit is ook de reden dat de naam boven op de mouw gedrukt is, precies op de plek waar de aanvoerdersband zit bij een aanvoerder. De kleding wordt gemaakt van hoge kwaliteit stof om veel comfort te bereiken voor voor en na de sportwedstrijd. Il Capitano komt voort uit de passie voor kleding en sport van twee jonge Zeeuwse ondernemers die zelf actief op hoog regionaal en landelijk niveau binnen de topsport en dus weten waar de jonge sporters op letten en naar zoeken.

  View Security (www.view-security.nl )

  Een jong, energiek beveiligingsbedrijf. Wij zijn van huis uit heel nieuwsgierig en razend geïnteresseerd in de laatste technologie op het gebied van beveiliging. De ontwikkelingen gaan enorm snel, maar wij houden alles bij en maken het toegankelijk voor iedereen. Van deep learning software bij camerasystemen tot automatische drone bewaking en smartphone gestuurde inbraakdetectie! Als erkend beveiligingsbedrijf adviseren, installeren en bieden zij 24/7 service!

  Novectra (www.novectra.nl )

  Onze organisatie NOVECTRA B.V. is in 2020 opgericht en zowel ons kantoor als werkplaats is gevestigd in Terneuzen. Wij beschikken over brede kennis en vakmanschap op het gebied van elektra/installatie techniek voor zowel industrie, nieuwbouw, renovatie als kleine elektrische installatie aanpassing in woonhuis of bedrijfspand.

  Bouwbedrijf Zeeland Borssele B.V. : 

  Bij Bouwbedrijf Zeeland Borssele kunt u terecht voor uw gehele nieuwbouwtraject. Van ontwerp, bouwtekeningen en vergunningen tot en met de complete bouw.Maar wij kunnen ook gedeeltes van een nieuwbouwtraject invullen. Wij begrijpen goed hoe belangrijk nieuwbouw voor u kan zijn en wij denken en werken graag met u mee.Kom gerust eens langs om uw bouwplannen met ons door te nemen en te kijken wat wij voor u kunnen betekenen! Wanneer u op de hoogte wilt blijven van de ontwikkelingen bij Bouwbedrijf Zeeland Borssele bekijk dan onze bedrijfspagina op Facebook voor de laatste referentieprojecten en meest actuele nieuwsberichten. Wij stellen het natuurlijk erg op prijs als u onze bedrijfspagina op Facebook een "duimpje" geeft. Wij doen onze uiterste best om naast de prachtige projecten die wij opleveren ook wat tijd in Facebook te steken.In combinatie met onze website (www.bouwbedrijfzeeland.com) kunnen we zoveel mogelijk informatie met u delen. 

   NOVA Verloskundigen Vlissingen

  "NOVA - Verloskundigen Vlissingen en omstreken" is een kleinschalige praktijk gevestigd in de gemeente Vlissingen en omgeving. Wij bieden persoonlijke, liefdevolle zorg voor moeder en kind, met aandacht voor het hele gezin. Professionaliteit, vertrouwen en betrokkenheid zijn de kwaliteiten die wij nastreven. Betrokken zorg uit zich in meer tijd en aandacht. Voor ieder consult plannen we meer tijd in dan gemiddeld. Op deze manier heb je alle tijd om alle vragen te stellen en hoeven we niet op de klok te kijken. Als er behoefte is aan een extra consult is ook dit mogelijk. Naast onze medische verantwoordelijkheid zijn we gemotiveerd om jullie wensen uit te laten komen.   Voor nadere informatie : www.novaverloskundigenvlissingen.nl