• Sponsoring

  Om door te gaan met het verbeteren van onze jeugdafdeling willen wij investeren in goede opleidingen en begeleiding van onze trainers, maar ook in betere faciliteiten voor onze leden en vrijwilligers. Wij realiseren ons heel goed dat wij u als sponsor een toegevoegde waarde zullen moeten bieden.

  Kledingsponsor

  Binnen onze vereniging zijn er diversen mogelijkheden aanwezig tot sponsoring.  

  -        Teamkleding 

  -        Wedstrijdtenues

  -        Trainingspakken

  -        Trainingskleding

  -        Prestatie  kleding

  -        Tassen

  Opdruk met uw logo is natuurlijk mogelijk

  De boven genoemde kleding dient altijd  te voldoen zoals vermemeld in  de Quick Team  “Play like a Legend “  21/22  catalogus en door s.v. Walcheren goedgekeurde kleurstelling.

  In onze webshop kunt u  reeds inzicht krijgen in een aantal mogelijkheden. De gesponsorde kleding / tassen  worden / blijven eigendom van de vereniging  en blijven bij het  op dat moment gesponsorde team voor een periode van minimaal 3 jaar.

  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ;

  Rob Verdam

  Vice- voorzitter

  Emial : vicevoorzitter@svwalcheren.nl

  Tel : 06-50252648

    

  Reclamebord sponsor

  Een andere populaire manier van sponsoring is het plaatsen van 1 of meerdere reclameborden (250x75 cm) langs ons hoofdveld. De kosten bedragen EUR 275,00 per seizoen. Eenmalige kosten voor aanschaf en bestickering bord bedragen EUR 130 per bord. Overeenkomst wordt voor onbepaalde tijd aangegaan en kan jaarlijks voor 1 mei per email (pr@svwalcheren.nl) worden opgezegd. U dient alleen uw logo digitaal (EPS bestand) aan te leveren en wij verzorgen de rest.

   

  Uiteraard staan wij open voor andere mogelijkheden. Hebben wij uw interesse gewekt, neem dan gerust contact op met Rob Verdam, vicevoorzitter. Hij is te bereiken via 06-50 25 26 48 of email naar vicevoorzitter@svwalcheren.nl

  Ook als particulier, vader, moeder, opa of iedere ander die onze vereniging een warm hart toedraagt kunt u Vriend van s.v. Walcheren worden (zie informatie elders op deze website.