• Sponsoring

Om door te gaan met het verbeteren van onze jeugdafdeling willen wij investeren in goede opleidingen en begeleiding van onze trainers, maar ook in betere faciliteiten voor onze leden en vrijwilligers. Wij realiseren ons heel goed dat wij u als sponsor een toegevoegde waarde zullen moeten bieden.

In onderstaand overzicht ziet u enkele mogelijkheden tot het sponsoren van een team. Tevens een inzicht in het sponsoren middels een reclamebord langs ons hoofdveld.

Uiteraard staan wij open voor andere mogelijkheden. Hebben wij uw interesse gewekt, neem dan gerust contact op met Raymond Winterswijk, voorzitter. Hij is te bereiken via 06-55 77 28 81 of email naar voorzitter@svwalcheren.nl

Ook als particulier, vader, moeder, opa of iedere ander die onze vereniging een warm hart toedraagt kunt u Vriend van s.v. Walcheren worden.