• Sponsoring

Om door te gaan met het verbeteren van onze jeugdafdeling willen wij investeren in goede opleidingen en begeleiding van onze trainers, maar ook in betere faciliteiten voor onze leden en vrijwilligers. Wij realiseren ons heel goed dat wij u als sponsor een toegevoegde waarde zullen moeten bieden.

Kledingsponsor

Binnen onze vereniging zijn vele mogelijkheden aanwezig tot sponsoring. Voor het sponsoren van teamkleding (wedstrijdtenues, en/of trainingspakken, en/of tassen) kunt u ook rechtsreeks contact opnemen met Sport Point de Bie, Walstraat 62, 4381 EG Vlissingen, email : sportpointdebie@gmail.com, telefoon 0118-744017. Uiteraard kunnen wij dat in samenspraak ook voor u regelen. De kleding dient echter altijd te voldoen aan de overeenkomst zoals die wij hebben afgesloten met Sport Point de Bie en Quick Teamwear. In onze webshop kunt u reeds een inzicht krijgen in de vele mogelijkheden. Tevens kunnen afspraken worden gemaakt over het plaatsen van uw logo. De gesponsorde kleding/tassen zullen in alle gevallen eigendom worden/blijven van de vereniging en voor een periode van minimaal 3 seizoenen worden gebruikt.

Reclamebord sponsor

Een andere populaire manier van sponsoring is het plaatsen van 1 of meerdere reclameborden (250x75 cm) langs ons hoofdveld. De kosten bedragen EUR 275,00 per seizoen. Eenmalige kosten voor aanschaf en bestickering bord bedragen EUR 130 per bord. Overeenkomst wordt voor onbepaalde tijd aangegaan en kan jaarlijks voor 1 mei per email (pr@svwalcheren.nl) worden opgezegd. U dient alleen uw logo digitaal (EPS bestand) aan te leveren en wij verzorgen de rest.

Uiteraard staan wij open voor andere mogelijkheden. Hebben wij uw interesse gewekt, neem dan gerust contact op met Raymond Winterswijk, voorzitter. Hij is te bereiken via 06-55 77 28 81 of email naar voorzitter@svwalcheren.nl

Ook als particulier, vader, moeder, opa of iedere ander die onze vereniging een warm hart toedraagt kunt u Vriend van s.v. Walcheren worden (zie informatie elders op deze website.