• Start competitie, activiteiten 25 september

• Beste leden,

Na een periode van bijna 2 jaar niet gevoetbald te hebben, start op 25 september de competitie weer. Ondanks weinig activiteit in de coronatijd zijn jullie s.v. Walcheren in deze periode trouw gebleven. Mede daardoor zijn wij als vereniging overeind gebleven. Daarom willen wij als bestuur graag iets terugdoen voor onze leden. Op 25 september organiseren wij daarom een BBQ bij s.v. Walcheren voor onze leden en vrijwilligers.

Hoe laat?
    Vanaf 18.00

Voor wie?
    Senioren teams, JO19, JO17 + trainers/coaches.

Kosten?
    De BBQ wordt betaald door de vereniging. Per team kan 1 krat bier worden opgehaald aan de bar. Voor O17 zijn dat blikjes fris naar keuze. Overige drankjes zijn voor eigen rekening.

Aanmelden?
    Om deel te nemen aan de BBQ is het verplicht om je aan te melden via volgende link: https://forms.gle/kjqBC3EM2vTapbf1A

Graag aanmelden voor 20 september i.v.m. bestellingen.

Activiteiten voor de jeugd
    Voor de jeugdteams tot en met JO15 is het mogelijk om op 25 september frietjes en 1 snack (frikandel/kroket of een kaassoufflé) te bestellen op kosten van de vereniging. Trainers/coaches van deze teams kunnen hiervoor aan de bar hun bestelling doorgeven.

Tot 25 september

Bestuur s.v. Walcheren.