• Update corona d.d. 31 mei 2021

• Afgelopen vrijdag heeft het kabinet aangegeven, dat de mogelijkheden voor het sporten vanaf 5 juni weer worden verruimd onder een aantal voorwaarden :

• Kleedkamers en douches mogen weer gebruikt worden.
    • Sportkantines mogen weer open.
    • Personen tot en met 17 jaar mogen weer jeugdwedstrijden spelen (zie eerdere informatie Regio Cup)
    • Ouders/verzorgers die het vervoer naar uitwedstrijden verzorgen voor de Regio Cup worden gezien als teambegeleiding en mogen het sportcomplex betreden
    • Senioren vanaf 18 jaar mogen onderling trainingswedstrijdjes spelen bij de eigen vereniging zonder beperking in en zonder dat er onderling 1,5 meter afstand gehouden hoeft te worden
    • Er mogen geen toeschouwers aanwezig zijn bij amateurwedstrijden.

Ook onze kantine zal na maanden gesloten te zijn geweest vanaf 5 juni weer open gaan, echter onder een aantal voorwaarden :

• Een vaste zitplek aan een tafel is verplicht. Zitplekken aan de bar zijn niet toegestaan
    • Maximaal 4 personen per tafel (exclusief kinderen t/m 12 jaar)
    • Bovenstaande regels gelden voor zowel binnen als op het terras
    • De kantine zal alleen open zijn op zaterdag 5, 12, 19 en 26 juni
    • Het assortiment (bar en keuken) zal beperkt zijn
    • Vol=vol

Vanaf 1 juli 2021 zal het complex gesloten zijn tot de start van het nieuwe seizoen 2021-2022.

Veelgestelde vragen over het coronavirus en voetbal | KNVB