• Update coronavirus 21 april 2020

• Beste leden,

Jullie zijn ongetwijfeld op de hoogte van de laatste berichtgeving omtrent de maatregelen tegen het coronavirus. Nagenoeg alle  maatregelen worden verlengd. Wel komt er voorzichtig meer ruimte voor kinderen en jongeren.

• Kinderen en jongeren krijgen vanaf 29 april meer ruimte voor georganiseerde buitensport en -spel (geen officiĆ«le wedstrijden).
    • Kinderen tot en met 12 jaar kunnen onder begeleiding samen buiten sporten.
    • Jongeren van 13 tot en met 18 jaar mogen onder begeleiding buiten sporten met elkaar, maar dan met 1,5 meter afstand ertussen.

Wij zullen ook in overleg gaan met o.a. gemeente en overige sportverenigingen om te kijken wat de mogelijkheden zijn om de jeugd weer te kunnen laten sporten. De condities waaronder dit plaats kan gaan vinden zullen goed besproken en afgestemd moeten worden. Het clubhuis en kleedkamers zullen in ieder geval nog gesloten blijven. Tot nader order zullen de maatregelen dan ook van kracht blijven.

Het streven is echter wel om te kijken dat we de jeugd, die afgelopen weken al genoeg stil heeft moeten zitten, zo snel mogelijk weer te kunnen laten sporten.