• Update ontwikkelingen seizoen 2023-2024

 • Het bestuur van S.V. Walcheren is achter de schermen al druk bezig met de voorbereidingen voor het volgende seizoen. Hierbij geven wij jullie graag een update van de meest recente ontwikkelingen.

  Hoofd Jeugdopleidingen
  Per februari 2023 is Anthony Orprecio gestart als Hoofd Jeugdopleidingen bij S.V. Walcheren. Hij zal de functie overnemen van Noes Patty die heeft aangegeven aan het einde van het seizoen te stoppen. Anthony zal zich de komende maanden voornamelijk bezig houden met alle voorbereidingen op seizoen 2023-2024.

  Jeugdcommissie
  Op dit moment wordt er hard gewerkt aan het opzetten van een jeugdcommissie. Doel van de jeugdcommissie is het beheren van de gehele jeugdafdeling en alle belangen van het jeugdvoetbal zowel binnen als buiten de vereniging zo goed mogelijk te behartigen.

  In de jeugdcommissie nemen in ieder geval plaats:

  -        Anthony Orprecio (voorzitter)

  -        Pepijn Geldof (jeugd secretaris)

  -        Jeroen Dijker (lid jeugdcommissie)

  -        Michael Richard (lid jeugdcommissie)

  -        Esmeralda Koopman (coördinator JO17)

  -        Cynthia Dijker (coördinator JO13 & JO11)

  Er lopen nog gesprekken met een aantal andere kandidaten voor de jeugdcommissie. Hierover later meer.

  Eerste elftal
  Zoals eerder aangekondigd wordt Nick Corré volgend jaar hoofdtrainer van ons eerste elftal. Daryl Hollander wordt hierbij zijn assistent. Daryl is op dit moment trainer van Walcheren JO19-1, is hiervoor altijd als voetballer actief geweest bij de vereniging en trainer van verschillende jeugdelftallen van zowel S.V. Walcheren en JVOZ. Wichert Sierts heeft aangegeven ook volgend jaar door te gaan als keeperstrainer net als materiaalman Desley Bakker. Wij zijn nog op zoek naar een grensrechter en een elftalleider.

  Tweede elftal
  Renaldo Jacobs is volgend jaar trainer van het tweede elftal van S.V. Walcheren. Renaldo is op dit moment trainer van JO17-1 en was hiervoor jarenlang trainer van verschillende jeugdelftallen. Ook was hij assistent hoofdtrainer van Goes 1 en V.C. Vlissingen 1 en bij S.V. Walcheren 1. René van Herpen wordt de assistent trainer en Richard Boel en Levi van Herpen zullen samen de leiderstaken op zich nemen.

  Trainer 19-1
  Volgend seizoen is Clemens Bokmans de nieuwe trainer van de JO19-1 bij S.V. Walcheren. Clemens is op dit moment assistent-trainer van het tweede elftal en is hiervoor o.a. trainer geweest van jeugdelftallen van JVOZ en S.V. Walcheren. Hij heeft een contract getekend voor twee jaar.

  Trainers 17-1
  Mick Vujovic en Semih Ali worden volgend seizoen de trainers van de JO-17-1. Mick is jarenlang hoofdtrainer geweest van verschillende eerste elftallen en is daarnaast bestuurslid technische zaken bij S.V. Walcheren. Semih is op dit moment trainer van 17-2.

  Trainers MO17-1

  Tim Weijers en Ko Uiterhoeve zijn volgend jaar de trainers van MO17-1, ons dames jeugdelftal. Zij zijn op dit moment ook de huidige trainers van dit elftal (MO15-1) dat op dit moment nog uitkomt in de leeftijdscategorie onder 15. Tim is al vanaf het begin van de start van dit meisjes team betrokken en de laatste 4 jaar actief als trainer. Ko is een ervaren trainer met diverse diploma’s en vanaf het begin van dit seizoen betrokken bij dit elftal. 

  Trainers 15-1

  Derek de Witte en Hans van Belzen worden volgend seizoen de trainers van JO-15-1. Derek is op dit moment ook de huidige trainer van dit elftal. Hans is de huidige trainer van JO19-2 en al jarenlang trainer van verschillende jeugdelftallen. Daarnaast zijn beide mannen actief in de activiteitencommissie voor de jeugd.

  Trainer 13-1
  Volgend seizoen is Remco Appel trainer van JO13-1. Hij is op dit moment ook de huidige trainer van dit elftal.

  Uiteraard zijn wij ook druk bezig met de invulling van trainers van alle andere teams. Hierover zullen wij binnenkort een nieuwe update geven.

  Mochten er vragen zijn, dan horen wij dat uiteraard graag. secretaris@svwalcheren.nl

  Bestuur S.V. Walcheren