• Vacatures nieuwe seizoen

• Voorbereidingen nieuwe seizoen

Beste leden, ouders/verzorgers,

De start van het nieuwe seizoen komt er weer aan en achter de schermen wordt hier hard aan gewerkt. Onze jeugdteams zijn inmiddels ingedeeld en afgelopen zaterdag is het eerste elftal alweer gestart met de voorbereiding. Fijn dat er ook komend seizoen weer honderden vrijwilligers zich willen inzetten voor onze vereniging en het mogelijk maken dat iedereen weer kan voetballen. Het bestuur van s.v. Walcheren is voor een aantal functies nog op zoek naar één of meerdere vrijwilligers:

-        Grensrechter voor het eerste en tweede senioren elftal:
    Ben of ken jij een vrijwilliger die het leuk vindt om onderdeel uit te maken van de technische staf? Dan zijn wij op zoek naar jou. Het eerste en tweede elftal is nog op zoek naar een grensrechter. Ervaring als scheidsrechter of grensrechter is een pré, maar is absoluut niet noodzakelijk. Ben je niet het hele seizoen beschikbaar, maar zou je wel af en toe een wedstrijd willen vlaggen? Dat kan uiteraard ook! Er is een vergoeding beschikbaar voor deze functie.

-        Jeugdtrainers/leiders /of assistenten

Wij zijn op zoek naar een trainer voor:
    JO19-3 en JO15-2
    JO17-2 is nog op zoek naar een assistent trainer.

-        Kantinecoördinator

Wij zijn nog steeds op zoek naar een kantinecoördinator. Als kantine coördinator ben je verantwoordelijk voor het laten functioneren van de kantine. Dit doe je samen met een team van enthousiaste bar en keuken vrijwilligers. Hier staat een vergoeding tegenover.

-        Bar en keuken medewerkers

Voor de zaterdagochtend en middag zijn wij nog op zoek naar ouders/leden die een bar of keukendienst kunnen draaien. Met af en toe één zaterdag zijn wij al enorm geholpen!

-        Leden sponsorcommissie

Wij zijn op zoek naar enthousiaste leden voor onze sponsorcommissie die voor s.v. Walcheren op zoek gaan naar nieuwe sponsoren en zorgdragen voor het behouden van de huidige sponsoren. Daarnaast ook aan de slag gaan met het bedenken en uitvoeren van het sponsorbeleid.

-        Scheidsrechter coördinator

Wij zijn op zoek naar één of meerdere scheidsrechters coördinatoren. Om de thuiswedstrijden te laten plaatsvinden zijn ieder weekend meerdere verenigingsscheidsrechters en/of spelbegeleiders nodig en dat ga jij coördineren.

-        Leden activiteitencommissie

Wij zoeken mensen die ons graag helpen met het organiseren van activiteiten voor onze jeugd! Regelmatig organiseren wij activiteiten voor de jeugd met enthousiaste kinderen als resultaat. Lijkt het jou leuk om ons hierbij te helpen? Meld je dan aan voor de activiteitencommissie!

Heb je interesse, een vraag of wil je je aanmelden voor één van deze functies? Doe dan een belletje of stuur een bericht naar secretaris Pepijn Geldof, via secretaris@svwalcheren.nl of via 0681084118.

Bestuur s.v. Walcheren