• VoetbalTV

s.v. Walcheren van start met VoetbalTV

Vanaf komend seizoen is onze vereniging aangesloten bij VoetbalTV. We zijn trots dat wij een van de eerste amateurclubs zijn, die vanaf  september met VoetbalTV aan de slag gaat.

VoetbalTV is het videoplatform voor het amateurvoetbal. VoetbalTV maakt met behulp van slimme camera’s volautomatisch videoregistraties van onze wedstrijden, zodat alle voetbalmomenten makkelijk zijn vast te leggen, terug te kijken, te analyseren en te delen. VoetbalTV is een initiatief van de KNVB en Talpa Network. Bij s.v. Walcheren is VoetbalTV geïnstalleerd op veld 1.

De VoetbalTV App is voor iedereen te downloaden in de appstores van Android en iOS. Met deze app is het mogelijk om live wedstrijden te kijken van je favoriete teams. Maak highlights van je wedstrijd en deel deze op je eigen profiel. Alles kan, waar je ook bent!

Om toegang te krijgen tot wedstrijden in de app kun je inloggen met je Voetbal.nl account. Ook als supporter is het mogelijk om een Voetbal.nl account aan te maken via www.voetbal.nl.

VoetbalTV Analyse is het platform voor trainers en coaches om wedstrijden te kunnen analyseren en te taggen. Wedstrijden kun je zowel live als na afloop voorzien van tags, specifieke beelden kunnen worden teruggekeken en besproken worden met het team.

Heb je als trainer/coach nog geen toegang tot VoetbalTV Analyse? Laat het weten aan Raymond Winterswijk, email : voorzitter@svwalcheren.nl en er zal een account voor je worden aangevraagd.