• Voorbeschouwing SV Walcheren - GPC Vlissingen

• Een stadsderby en dan ook nog voor de beker. Dit staat meestal garant voor een pittige pot voetbal. Zaterdag zal dit niet anders zijn wanneer Walcheren op het eigen sportpark de Bonedijke het een klasse lager spelend GPC Vlissingen ontvangt.

Allereerst heten we vandaag het bestuur, spelers en de supporters van GPC Vlissingen van harte welkom. Soms zijn er belangrijkere zaken dan voetbal. Vorige week brak GPC speler Jeremy Spelier zijn been tijdens de wedstrijd tegen Dauwendaele. Jeremy is kind van onze club Walcheren en het nieuws kwam dan ook binnen als een mokerslag. Namens iedereen binnen Walcheren wensen we Jeremy ontzettend veel succes met zijn herstel.

GPC is het seizoen in de 3e klas bijzonder goed gestart en was zelfs nog even koploper. Veel bekende gezichten vanmiddag. Maar liefst 7 spelers maakte dit seizoen de overstap van Walcheren naar GPC. Ook de trainer Marlon Moual en zijn assistent Najim Boughmari hebben een Walcheren verleden. Ze zullen dus gebrand zijn om de volgende ronde van de beker te bereiken.

Walcheren speelde vorige week teleurstellend met 0-0 gelijk tegen de Meeuwen waardoor het zich in de grote middenmoot van de 2e klas terugvindt. Goed verzorgd en dominant voetbal wordt afgewisseld met mindere fases. Het kan beter en het moet beter. Laten we daar zaterdag maar gelijk mee tegen GPC.

De wedstrijd van zaterdag staat onder leiding van scheidsrechter S. Hermans.

Namens het bestuur wensen we iedereen een sportieve en mooie wedstrijd toe.

• De pupil van de week SV Walcheren - GPC Vlissingen

Amy Willems

Amy speelt in de JO11-2JM van SV Walcheren.

Om nader kennis te maken met Amy stelde we haar een aantal vragen.

Favoriete club:                                              Barcelona

Favoriete speler:                                            Frenkie de Jong

Favoriete positie:                                           Rechts back

Wie wint de Champions league:                      Ajax

Lekkerste eten:                                             Pannenkoeken

Welk land wordt wereldkampioen:                   Brazilie

Uitslag Walcheren – GPC Vlissingen :                4 - 2

Amy, heel veel plezier zaterdag.

• Wedstrijdbal sponsor SV Walcheren - GPC Vlissingen

Cafe VANUUS