• Voorbeschouwing Walcheren - FC Axel

• Walcheren - FC Axel, aanvang 15.00 uur

Na een prima start na de Corona hervatting is Walcheren inmiddels in een mindere fase beland. Vorige week werd dik met 3-0 van Meeuwen verloren. Afgetroefd op inzet, karakter en mentaliteit want Meeuwen was voetballend echt niet beter dan Walcheren. Meeuwen wilde winnen, was feller in de duels en oogde fitter.

Dan Walcheren, het is inmiddels 5 voor 12. We spelen slap en ongeïnspireerd. We willen altijd voetballen en daar ligt ook onze kwaliteit. Maar wanneer je dit niet koppelt aan een gezonde dosis inzet en werklust blijft er van het voetballen maar weinig over.

Gelukkig weten we waar het aan ligt, nu in de praktijk brengen. Helaas moeten we op de stand nu naar onderen gaan kijken. De staartploegen roeren zich. We staan 9 punten voor op FC Axel echter heeft FC Axel wel 2 wedstrijden minder gespeeld. De belangen zijn dus duidelijk.

De uitwedstrijd wonnen we onder barre weersomstandigheden vrij eenvoudig. Met de juiste instelling en motivatie in combinatie met ons voetballend vermogen moeten de punten vanmiddag in Vlissingen blijven. Het wordt wel weer eens tijd ook.

De wedstrijd staat onder leiding van dhr Simonse uit Heinkenszand.

De pupil van de week is Jort de Rooij ui JO10-2

De wedstrijdbal is gesponsord door SportPoint de Bie uit Vlissingen

Zaterdag 9 april speelt Walcheren de uitwedstrijd tegen VVGZ in Zwijndrecht, wilt u mee met de bus meldt u dan aan bij Pepijn.

Na afloop bent u weer van harte welkom in onze kantine voor de altijd gezellige 3e helft