• Voorbeschouwing Walcheren - MZC'11 zaterdag 16 april aanvang 15.00 uur

• Zaterdag ontvangen we de winnaar van de 1e periode MZC'11 uit Zierikzee. Lang zag het ernaar uit dat ze in een rechte lijn naar kampioenschap onderweg waren. Maar in deze 2e klasse ontlopen de ploegen elkaar niet veel waardoor ook MZC'11 wat averij heeft opgelopen. Met Janson en van Vossen heeft MZC'11 twee aanvallers van de buitencategorie.

Uit speelde we verdienstelijk gelijk in een wedstrijd waar MZC'11 wel de bovenliggende partij was. Het accent lag wat meer op de organisatie en Walcheren speelde wat behoudender dan dat we gewend zijn.

Afgelopen week een domper. Uit in Zwijndrecht bij VVGZ speelde we misschien wel onze beste wedstrijd van het seizoen. Met goed voetbal en een prima wedstrijdinstelling waren we 90 minuten lang de bovenliggende partij. Er werden veel kansen gecreëerd maar helaas werden er ook net zoveel kansen om zeep geholpen. En dan gaat de oude voetbalwet weer gelden. Volkomen onnodig en onverdiend liepen we tegen een 2-1 nederlaag op.

Maar de wedstrijd geeft ons vertrouwen en de bevestiging dat we iedereen in onze klas kunnen verslaan. Laten we dat dan zaterdag tegen MZC'11 gelijk maar weer eens gaan doen.

Na afloop nodigen we u uit voor een hapje en drankje voor de altijd gezellige 3e helft in onze kantine.

Tot zaterdag bij s.v. Walcheren.

De wedstrijd van zaterdag staat onder leiding van dhr M.W. Struik

De pupil van de week is Laurens Habraken uit de JO10-3

De wedstrijdbal wordt gesponsord door Jonkman opleidingen.

Wij maken werken veilig - Jonkman Opleidingen B.V.

Jonkman Opleidingen is een volledig gecertificeerd logistiek en veiligheidsopleidingscentrum. Met onze mobiele trainingsunits kunnen wij de opleidingen óók op jouw locatie geven.

www.jonkmanopleidingen.nl