• Voorbeschouwing Walcheren - MZC'11

  We hopen dat zaterdag onze laatste thuiswedstrijd van dit seizoen zal zijn. In een knotsgekke competitie waarin iedereen van iedereen wint naderen we de apotheose.

  Voor iedere ploeg staat er nog wat op het spel.

  Helaas zijn we er vorige week niet in geslaagd om in de stand over W.H.S. heen te wippen. In een prachtig voetbalgevecht waren we duidelijk voetballend de betere ploeg maar bleven we op 2-2 steken. Na een bizarre start waarin we na 2 minuten met 2-0 achter kwamen lieten we zien waartoe we in staat zijn. Onze beste 40 minuten van het seizoen zorgde voor een snelle reparatie en een 2-2 ruststand. In de 2e helft waren we ook de betere ploeg met de meest kansen. In de omschakeling bleef ook WHS gevaarlijk waardoor de wedstrijd tot de laatste minuut spannend bleef.

  Door de uitslag in Sint-Annaland hebben we het niet meer in eigen hand. De opdracht is duidelijk; vandaag zelf winnen van MZC'11 en hopen op Arnemuiden wat bij winst vandaag thuis tegen WHS de 3e periode kan pakken.

  Het wordt dus een spannend slot. Onze tegenstander van vandaag staat op 4 punten en is dus ook nog niet helemaal veilig.

  We hopen een tot het bot gemotiveerd Walcheren te zien die er alles aan gaat doen om de 3 punten in Vlissingen te houden. Alle support is nodig. Walcheren thuis, gekkenhuis.

  De wedstrijd van vandaag staat onder leiding van scheidsrechter C.P. Felix en zal worden geassisteerd door L van Luijk van Walcheren en R. Snijders van MZC'11.

  Na afloop nodigen we u uit voor een hapje en drankje in onze kantine voor de altijd gezellige 3e helft.

  Volgende week sluiten we de competitie af in en tegen Hellevoetsluis.

  Tot zaterdag op sportpark De Bonedijke.