• Voorbeschouwing Walcheren - Oostkapelle/Domburg

 • Walcheren verloor dinsdagavond dik met 4-1 in Arnemuiden. Tot de 44e minuut leek er geen vuiltje aan de lucht. Walcheren was de bovenliggende partij, kwam verdient op 0-1 en verzuimde verder uit te lopen. Kansen zat en zelf niets weggeven. Toch dwarrelt er net voor rust uit het niets weer zomaar een bal onnodig binnen.  Datzelfde gebeurde direct na rust weer. De kopjes gingen naar beneden en van het goede spel uit de eerste helft bleef niets meer over. Het gat naar de gevreesde 12e plaats is nu nog maar 4 punten. 

  Vandaag komt de koploper op bezoek, uit werden we na een sterke openingsfase weggespeeld en op een dikke nederlaag getrakteerd. Oostkapelle/Domburg wordt gezien als de sterkste ploeg in on onze klasse. Met 11 overwinningen op rij is het nu de grote titelfavoriet. 

  Maar voetbal blijft voetbal en niets is vanzelfsprekend. Daarom houden we ook zoveel van het spelletje. Altijd onvoorspelbaar.

  Vergeet de afgelopen weken, geef alles voor jezelf, je team en je club. Met de juiste instelling en mentaliteit hopen we op een Walcheren dat het weer ouderwets laat spoken op sportpark Bonedijke. 

  Mannen, heel veel succes.

  De wedstrijd staat zaterdag onder leiding van scheidsrechter L. Bosselaar. 

  De pupil van de week is Kyvani Weug uit Walcheren JO11-1 

  De wedstrijdbal wordt gesponsord door Schoonmaakbedrijf Jansma & Dik uit Vlissingen. Jansma & Dik staat voor volledige ontzorging op schoonmaakgebied.

  Meer informatie: https://www.jansmaendik.nl

   

 • Schoonmaakbedrijf Jansma & Dik uit Vlissingen

  We verzorgen de dagelijkse of periodieke schoonmaak voor bedrijven, kantoren, instellingen, nieuwbouwprojecten, industrie- of productie-omgevingen. Inzetbaar voor vaste of incidentele opdrachten. (Bijna) alles is mogelijk! Bel 0118 - 461892 of mail ons op info@jansmaendik.nl

  www.jansmaendik.nl