• VOORBESCHOUWING WALCHEREN - R.C.S.

  Derbyday, zaterdag staat er een heuse kraker tegen onze buren uit Oost Souburg op het programma. Vergeet de vorige uitslagen, vergeet de huidige vorm en vergeet de pijntjes. Vandaag kunnen we bij winst R.C.S. op 9 punten zetten. Doen we dat dan slaan we een flink gat en houden we ze wellicht definitief onder ons. De belangen zijn voor beide teams dus groot.

  In de uitwedstrijd wonnen we na een matige 1e helft eigenlijk vrij eenvoudig. R.C.S. heeft het zwaar in hun 1e seizoen in de zaterdag 2e klas. Voetballend zit het wel goed bij de mannen uit Oost Souburg maar het zaterdagvoetbal vergt ook fysieke arbeid. In de winterstop heeft R.C.S. zich kunnen versterken met De Rijke die overkwam van Kloetinge, een aanwinst dus.

  Dan Walcheren, we kunnen best concluderen dat we in een mindere fase zitten. Wat is er dan mooier om dit om te draaien in de derby tegen R.C.S. Sluit de rijen, schouder aan schouder en vecht voor wat je waard bent. Dat is eerst de basis en als we dat als team kunnen opbrengen dan zal blijken dat we ook nog eens heel goed kunnen voetballen. Mannen, tijd voor een ouderwets middagje Walcheren thuis "Gekkenhuis"! Heel veel succes.

  De wedstrijd van vandaag staat onder leiding van scheidsrechter L.J. Uitterhoeve.
  De pupil van de week is Mohamed Camara, spits uit JO11-2
  De wedstrijdbal wordt gesponsord door Dental Clinics, uw tandarts in Vlissingen.

  Na afloop nodigen we u uit voor een hapje en drankje in onze kantine voor de altijd gezellige 3e helft. Zaterdag na afloop van de wedstrijd zal all-round zanger Jeroen Hollander een spetterend optreden in onze kantine verzorgen. Feestje gegarandeerd.

  Volgende week vervolgen we de competitie met een uitwedstrijd naar NSVV uit Numansdorp.

  Heel veel plezier vanmiddag!

  Busreis naar Numansdorp
  Wilt u volgende week Walcheren 1 aanmoedigen in Numansdorp tegen NSVV? Meldt u dan bij Pepijn aan voor de busreis. De bus vertrekt om 11.15 uur en zal rond 19.00 uur weer terug in Vlissingen zijn.