• Voorbeschouwing Walcheren - 's Heer Arendskerke

 • Voorbeschouwing Walcheren - 's Heer Arendskerke, aanvang 14.30 uur

  Vandaag de laatste thuiswedstrijd op ons eigen sportpark. Vorige week speelde Walcheren zich veilig door met 0-1 te winnen in Bruinisse van Bruse Boys. Een wisselvalig seizoen waarbij de stand op de ranglijst best teleurstellend mogen noemen. Vooraf hadden we er iets meer verwacht van dit seizoen echter staat iedereen aan het einde van de rit daar waar ze horen te staan. Met nog 2 wedstrijden te spelen zijn we aan onze stand verplicht om de 8e plaats veilig te stellen. 

  De tegenstander van vandaag kan zich langzaam gaan opmaken voor de nacompetitie. Alleen met een Houdini act kunnen ze zich nog direct veilig spelen. Ze zullen dan zelf 2 keer moeten winnen en Meeuwen 2 keer moeten verliezen. 

  's Heer Arendskerke beschikt over een jonge enthousiaste groep met veelal jongens van het eigen dorp. Met een positieve spelopvatting is het voor Walcheren een prettige tegenstander. Met 2 voetballende teams hopen we dan ook op een leuke wedstrijd. 

  De wedstrijd staat vandaag onder leiding van scheidsrechter Y. Kuipers. 

  Volgende week sluiten we het seizoen af in en tegen het reeds gedegradeerde Serooskerke. 

  We wensen u veel plezier en hopen u na de wedstrijd te mogen ontmoeten in onze kantine voor de altijd gezellige 3e helft. 

   

  De wedstrijd staat zaterdag onder leiding van scheidsrechter Y. Kuipers.

   

  De pupil van de week is Collin van Dalen uit Walcheren JO11-3 JM 

   

  De wedstrijdbal van vandaag wordt gesponsord door Bar Bistro Speyk uit Vlissingen. 

   

  Cafe Bistro Speyk, voor sfeervol eten en drinken in misschien wel het mooiste cafĂ© van Zeeland.  

  Meer info: www.bistrospeyk.nl  

  We wensen u vandaag veel plezier en hopen u na de wedstrijd te mogen ontmoeten in onze kantine voor de altijd gezellige 3e helft.