• Eindelijk mogen we u weer ontvangen op ons eigen sportpark Bonedijke voor de 1e officiële thuiswedstrijd van het seizoen 2023-2024. We heten tevens ook het bestuur, spelers en de supporters van Terneuzen van harte welkom. 

  Gelijk maken we ook even van de gelegenheid gebruik om onze nieuwe hoofdtrainer Niek Corre van harte welkom te heten bij onze mooie vereniging. Niek zal worden ondersteund door assistent-trainer Daryl Hollander, kind van de club die bij JO19-1 heeft bewezen het trainersvak in de vingers te hebben. Ook Lion van Luijk heeft de vlag weer opgepakt en zal dit jaar de assistent-scheidsrechter zijn. 

  Walcheren ontvangt dus Terneuzen wat dit seizoen haar debuut maakt in het zaterdagvoetbal. We bevinden ons nog in het bekertoernooi wat meestal nog in het teken staat van de voorbereiding. Vorige week ging Walcheren met 4-1 hard onderuit in Terneuzen tegen 1e klasser Terneuzense Boys. Ook Terneuzen moest met 1-3 thuis het onderspit delven tegen Yerseke. 

  Walcheren speelt nog een wisselvallige voorbereiding. Het speelde gelijk tegen Dauwendaele en Arendskerke. Won in de BSC ruim van Philippine en verloor in de finale nipt van MZC'11. Mede door vakanties en blessures is het nog zoeken naar de juiste formatie. Hier hebben we nog 2 weekjes de tijd voor. 

  Als we nog even terugdenken aan de memorabele beslissingswedstrijd in Koudekerke tegen RCS dan weten we dat als het echt moet Walcheren er altijd staat. 

  Ook maken we kennis met een aantal nieuwe spelers. Zowel van buitenaf als uit onze eigen jeugd heeft de selectie een kwaliteitsinjectie gekregen. Waar dat toe gaat leiden moeten we nog afwachten. Eerst maar eens een goede wedstrijd tegen Terneuzen op mat leggen. 

  De wedstrijd van vandaag staat onder leiding van scheidsrechter K.C.A. Mandemakers. 

  De wedstrijdbal is gesponsord door Fysiotherapie Kats uit Middelburg. 

  Volgend week, zaterdag 16 september spelen we de laatste poulewedstrijd in de beker wederom thuis tegen Yerseke, aanvang 14.30 uur. 

  De 1e competitiewedstrijd is zaterdag 23 september waar we om 14.30 aantreden in en tegen het gepromoveerde Serooskerke. 

  Na afloop bent u natuurlijk van harte welkom in onze kantine voor de altijd gezellige 3e helft. 

  Heel veel plezier!