• Voorbeschouwing Walcheren - Yerseke

• Voorbeschouwing Walcheren - Yerseke zaterdag 30 april 2022, aanvang 15.00 uur

Zaterdag de mogelijkheid voor Walcheren om te laten zien waar ze werkelijk toe in staat zijn. Het seizoen kabbelt maar een beetje voort met wisselende resultaten. Zo is ook het spelbeeld de afgelopen wedstrijden. Er wordt bij vlagen best leuk gevoetbald maar dat wisselen we net zo gemakkelijk af met dramatisch verdedigen.

Yerseke staat op een keurige 3e plek en draait tot nu toe een prima seizoen. Aanvallend erg sterk maar verdedigend ook kwetsbaar.

In de uitwedstrijd op Yerseke speelde we gelijk waarbij we meer verdiende dan dat. De sterke voorhoede van Yerseke lag aan banden en Walcheren verzuimde zelf de kansen te benutten. Eigenlijk een bekend verhaal wat als een rode draad door ons seizoen loopt.

Willen we echt stappen gaan maken zullen we ons daarin moeten blijven verbeteren. De potentie is er absoluut maar om echt mee te doen zakken we nu helaas nog te vaak door de ondergrens. Toch is Walcheren absoluut een team om rekening mee te houden. We hebben de kwaliteiten om van iedereen te winnen. Laten we dat dan zaterdag maar weer eens zien tegen Yerseke. Tot zaterdag bij Walcheren - Yerseke, aanvang 15.00 uur. Na afloop bent u van harte uitgenodigd in onze kantine voor de altijd gezellige 3e helft.

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter D.I.A. van de Velde.

De pupil van de week is Yvar Hogerheide en speelt in de JO11-1.

De wedstrijdbal wordt gesponsord door Van Ruiten & Floresse. VR&F in Vlissingen is een groothandel in aardappelen, groenten, fruit. Ze leveren aan de Horeca, verzorgings- en instellingskeukens en alle andere grootverbruikers in Zeeland en de nabije omgeving.

Meer informatie: Van Ruiten & Floresse - Groothandel in groente en fruit (vanruiten-floresse.nl)