• VOORBESCHOUWING WALCHEREN -YERSEKE

  • Na 3 nederlagen op rij bivakkeren we inmiddels in het rechter rijtje. Er werd onnodig verloren van FC Axel, DBGC en Arnemuiden. Vooral vorige week in Arnemuiden was erg zuur. De kansen die we krijgen moeten erin, achterin stond het goed en werd er op een vrije trap na niets weggegeven. Zal je zien, vliegt die bal er nog in ook. Aan de andere kant werd de goal van het jaar door Etienne afgevlagd. Onterecht ga de grensrechter van Arnemuiden na afloop toe. Waar we recht hadden op minimaal een punt bleven we wederom met lege handen achter. 

    Vandaag Yerseke wat ook nog zoekende is. Vooraf getipt als kanshebber maar staat nog niet waar ze wellicht horen. Een fantastische aanval en een matige verdediging. Veel power en snelheid.

    Het beloofd dus weer een open wedstrijd te worden waarbij Walcheren moet doen waar het goed in is. Goed voetballen, lef tonen en strijd leveren. Dan komt het absoluut goed.

    De wedstrijd van zaterdag staat onder leiding van scheidsrechter C. van Oijen.

    Wij wensen u veel kijkplezier en hopen u na afloop te mogen ontvangen in onze kantine voor de altijd gezellige 3e helft.