• Voorbeschouwing Walcheren - Zuidland

 • We zijn inmiddels net over de helft van de competitie, nog veel wedstrijden te spelen en dus ook nog veel punten te behalen. Wat we zien is dat er een groep van 9 team zullen gaan strijden om uit de gevarenzone van 6 degradatie/nacompetitie plaatsen te blijven. Plek 8 is veilig en ook Walcheren staat momenteel op een plek wat aan het einde nacompetitie zal beteken.

  Voordeel is dat we alles volledig in eigen hand hebben en nog heel veel prachtige finales gespeeld gaan worden. Als het er echt om gaat is Walcheren vaak op zijn best. Aan de andere kant geven we wedstrijden soms volledig onnodig weg. Dat kan nu niet meer. De komende periode zullen er de broodnodige punten gepakt moeten worden richting de veilige plek 8.

  Afgelopen dinsdag werd er nog eenvoudig met 0-5 bij 3e klasser Nieuwdorp gewonnen. Deze tegenstander was echter kwalitatief geen maatstaaf met wat we vandaag kunnen verwachten.

  Zuidland vinden we terug op de gedeelde 1e plek samen met NSVV. Voetballend een prima ploeg wat voor de titel zal gaan strijden. In Zuidland liepen we kansloos tegen een dikke nederlaag aan.

  Ondanks dit alles gaan we met heel veel vertrouwen de strijd aan zaterdag. Walcheren is thuis namelijk nog nooit echt de mindere geweest. Tegen de Zuid Hollandse ploegen werd er altijd nipt gewonnen of nipt verloren. Voetballend kunnen we ons met alle ploegen meten en wanneer de kopjes goed staan, de inzet en beleving er zijn dan kunnen we van iedereen winnen.

  Laten we dat zaterdag dan maar weer eens zien.

  De wedstrijd van zaterdag staat onder leiding van scheidsrechter F.L. Alvarez

  Na afloop nodigen we u uit voor een hapje en drankje in onze kantine voor de altijd gezellige 3e helft.

  Volgende week vervolgen we de competitie met een uitwedstrijd naar De Meeuwen uit Zoutelande.

  Tot zaterdag op ons sportpark Bonedijke!