• “Vrienden van Walcheren” voorheen Club van 100

• Wij zijn op zoek naar een enthousiaste persoon die de coördinatie van de “Vrienden van Walcheren” op zich wil gaan nemen.

Voor veel mensen die s.v Walcheren een warm hart toedragen is het sponsoren van bijv. een elftal of een reclamebord een te kostbare zaak. Om deze mensen toch de mogelijkheid te geven om een financiële bijdrage te leveren aan onze vereniging is de "Vrienden van Walcheren" (voorheen Club van 100) in het leven geroepen. Vanuit de betrokkenheid bij s.v Walcheren willen zij graag investeren in de jeugd, want de jeugd is onze toekomst!

De inkomstenbron bestaat uit de contributie-inkomsten, deze bedraagt € 50 per kalenderjaar. Dat is nog geen euro per week! Iedereen kan hier lid van worden (familie, vrienden, relaties)

Bij interesse kun je contact opnemen met de voorzitter Raymond Winterswijk, voorzitter@svwalcheren.nl