• Walcheren 1 en Walcheren 2 in finale nacompetitie

 • Afgelopen zaterdag hebben zowel Walcheren 1 als Walcheren 2 zich geplaatst voor de finalerondes nacompetitie op zaterdag 15 juni.  

  Ons eerste elftal wist in een spannende wedstrijd met 0-1 te winnen bij Luctor Heinkenszand. In de finale van komende zaterdag is Zaamslag 1 onze tegenstander. Beide teams zijn bekenden uit de competitie van afgelopen seizoen. De winnaar zal promoveren naar de 2e klasse E. 

  Walcheren 2 won met 5-3 thuis van Yerseke 2. Na een achterstand van 1-2 en een ruststand van 2-2 wisten zij uiteindelijk in de tweede helft het verschil te maken. Komende zaterdag zal Kapelle 2 de tegenstander zijn. Bij winst zal Walcheren 2 zich handhaven in de res 1e klasse A. 

  De wedstrijden dienen op neutraal terrein te worden gespeeld. Uiteraard zullen wij jullie informeren zodra bekend is waar de wedstrijden worden gespeeld.

   Onze familiedag van komende zaterdag blijft uiteraard gewoon staan, alleen zullen wij bij het middagprogramma wellicht wat moeten proviseren, maar dat mag de pret niet drukken. Het belooft in ieder geval een mooie afsluitende week van dit seizoen. 

  Raymond Winterswijk
  s.v. Walcheren - Voorzitter